Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem, zielarzem – fitoterapeutą oraz specjalistką dietetyki TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia Dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
5 odpowiedzi
Wychodzą najlepsze na świecie!
Cieszę się bardzo! 🙂
Dziś będę próbować. Czy sok z cytryny jest konieczny i jaka pełni rolę?
Sprawia, że mięsko jest bardziej soczyste. Można pominąć 🙂
Wyszły pyszne, od dziś robię tylko z tego przepisu, dzieękuję 🥰