Kapusta kiszona – powinna gościć na stołach minimum raz w tygodniu. Jest bogata w minerały, witaminy i błonnik, działa antyoksydacyjnie, wspiera wchłanianie witaminy C, zakwasza żołądek, jest bogactwem kwasu mlekowego i sprzyja dobrym bakteriom w jelitach.
Ten przepis jest zdecydowanie Naszym ulubionym.
Gotowe, na zdrowie, smacznego!
JM.
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem, zielarzem – fitoterapeutą oraz specjalistką dietetyki TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia Dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
Jedna odpowiedź
Dziękuję! Wypróbuję, u nas na stole najczęściej króluje wersja z jabłkiem 🙂