Pastę można podać jako smarowidło na pieczywo, dodatek do jajek gotowanych lub używać zamiast majonezu.
Smacznego! 🙂
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
4 odpowiedzi
Co można dodać zamiast jogurtu? Dziecko ma alergie na białko mleka krowiego
Prosze ominąć jogurt naturalny i nie dodawać nic w zamian ?
Jak długo można przechowywać w lodówce?
1 dzień, dłużej nie ryzykowałabym. Poza tym warto dodać trochę soku z cytryny aby awokado nie ściemniało.