Smalec z fasoli smakuje najlepiej schłodzony, z dobrym pieczywem żytnim lub razowym i oczywiście ogórkiem kiszonym.
Smacznego! 🙂
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
3 odpowiedzi
Dorośli też wypróbują. Dzięki!
Witam, proszę o podpowiedź ? co można dodać do tego smarowidelka w miejsce śliwek? Moje dziecko niestety jest uczulone na śliwki, a bardzo chciałabym mu zrobić coś takiego. ? Dziękuję i pozdrawiam
Proszę dodać starte jabłko 🙂 Pozdrawiam!