Prosty i szybki przepis na spaghetti, w którym możesz ukryć warzywne co nieco 😉
Z czym podać?
Sos można jeść sam.
Albo z kaszą.
Albo z makaronem (Tu na zdjęciu widzicie makaron z kaszy jaglanej).
Polecam szukać czegoś, zamiast pszennego.
Smacznego!
JM.
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
Jedna odpowiedź
Asiu jakie przyprawy dodajesz? Piszesz o nich w wykonaniu ale nie ma ich w przepisie, koperku też 😉