Szybki obiad z piekarnika, mój patent na danie, gdy nie mam zbyt wiele czasu na stanie „przy garach” 😊
Jeśli lubisz chrupiącą skórkę, na ostatnie 20 minut możesz ściągnąć pokrywkę (ale sprawdź czy nie trzeba podlać wodą).
Taki obiad najbardziej lubimy z dodatkiem buraczków lub ogóra kiszonego 🥒
Smacznego!
JM.
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.