Przepis na smaczne zrazy wołowe, idealne na niedzielny lub świąteczny obiad.
Dodatkowo przyda Ci się: tłuczek do mięsa, deska (by zbić mięso), garnek, patelnia i wykałaczki
Świetnie smakują z buraczkami, kapustką kiszoną, gotowanymi warzywami.
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
2 odpowiedzi
Dzisiaj zrobię 🙈 czy do tej gorącej wody można dodać jakieś warzywa? Marchewkę, cebule?
Oczywiście! Będzie jeszcze smaczniejsze i z sosem 🙂