Łatwy, szybki, zdrowy i mega smaczny pomysł na… kapustę kiszoną 🙂
,
Pamiętaj:
Kupując kapustę kiszoną zwracaj uwagę, by nie była kwaszona (czyli z dodatkiem octu), a kiszona – dzięki procesowi naturalnej fermentacji.
1. Do miski (szklanej lub emaliowanej, nie metalowej) włóż kapustę – możesz ją pokroić na mniejsze części.
2. Dodaj starte na grubych oczkach tarki obrane jabłko.
3. Natkę pietruszki drobno posiekaj i dodaj do surówki.
4. Dodaj pieprz, olej lniany i dokładnie wymieszaj.
2.2
Polecam serdecznie, smacznego! .
.
Zdrowie zaczyna się od brzuszka.
Dla zdrowia Dzieci i Rodziny,
JM.
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
Jedna odpowiedź
Pyszna,bardzo!