Przepis na zrobienie domowej wędliny jest prosty i szybki w wykonaniu.
Z naturalnymi przyprawami. Bez konserwantów, bez glutaminaniu sodu, glukozy, maltodekstryny, białek sojowych, i tak dalej…
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem, zielarzem – fitoterapeutą oraz specjalistką dietetyki TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia Dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
3 odpowiedzi
super przepis, zawsze myslalam ze zrbienie wedliny to 3 dniowy cyrk na kolkach, bede probowac 🙂
Piekę już 2 raz, najpierw był schab, dzisiaj karkówka 🙂
Schab wyszedł przepyszny, soczysty. Synek lat 4, prosił: mamusiu, zrób mi jeszcze kanapkę z tą Twoją wędlinka 🙂🙂
Bardzo szybka i nieskomplikowana w przygotowaniu, polecam wypróbować przepis 🙂
Cieszę się bardzo, u Nas też wszyscy uwielbiają! 🙂 Dziękuję za komentarz! 🙂