Warzywa i parówa. Niezbyt wyrafinowane danie. Ale jak masz wrzucić na talerz parówę i keczup to przestaje wyglądać blado. Dużo warzyw na czele z wysokoprzetworzonym dodatkiem. Takie „danie” to bardzo dobry początek wchodzenia z dietą na lepsze tory. A jak ktoś już na nich jest, urozmaicenie diety o… smak parówki.
Można przerobić, bez parówki i podać z ugotowaną kaszą jaglaną.
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
2 odpowiedzi
Hej. A na jakim etapie dodać parówki? Czy w przepisie występuje błąd?
Dziękuję za uwagę, zamiast „paróka” napisałam „papryka”. Oczywiście, dodajemy na sam koniec.