1 szklanka mrożonych owoców, ja użyłam mieszankę owoców jagodowych;
1/2 szklanki wody;
1 łyżka żelatyny lub agaru;
1.Do garnka wrzuć owoce i wlej wodę, gotuj kilka minut aż owoce zmiękną, a następnie zblenduj;
2. Dodaj łyżkę żelatyny i mieszaj na małym ogniu aż się rozpuści;
3.Wlej w foremki lub małe miseczki i włóż na godzinę do lodówki;
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.