15 minut
12 żelków

Składniki:

1 szklanka mrożonych owoców, ja użyłam mieszankę owoców jagodowych;

1/2 szklanki wody;

1 łyżka żelatyny lub agaru;

Przygotowanie:

1.Do garnka wrzuć owoce i wlej wodę, gotuj kilka minut aż owoce zmiękną, a następnie zblenduj;

2. Dodaj łyżkę żelatyny i mieszaj na małym ogniu aż się rozpuści;

3.Wlej w foremki lub małe miseczki i włóż na godzinę do lodówki;

Drukuj przepis

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

O mnie

Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.

Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.

Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.

Zapisz się do Newslettera!

Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.

Obserwuj mnie