Przepis na naturalne, zielone, zdrowe, pełne aromatu kostki do zupy. Idealne w okresie jesieni, zimy i wczesnej wiosny gdy dostęp do świeżej zieleniny jest mocno ograniczony. Łatwe i szybkie w wykonaniu, proste w przechowywaniu.
W takich samych proporcjach:
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.