Pomysł na szybką, smaczną i zdrową przekąskę. Bez cukru, bez mleka, bez pszenicy.
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem i dietetykiem TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
2 odpowiedzi
Świetny pomysł na zdrową przekąskę! A czy można użyć masła orzechowego z orzeszków ziemnych właśnie? Pozdrawiam 🙂
Można, warto jednak pamiętać, że orzechy ziemne są prozapalne, często są porażone pleśnią i warto postępować z nimi oszczędnie 🙂