CIASTO:
POLEWA:
Smacznego! 🙂
Jestem technologiem żywności i żywienia człowieka, dietetykiem, zielarzem – fitoterapeutą oraz specjalistką dietetyki TCM.
Łączę wiedzę technologiczną, nowoczesną wiedzę o żywieniu z tradycjami wschodnimi, dietetykę funkcjonalną, terapie naturalne, ziołolecznictwo, terapię próżniową i suplementację.
Promuję naturalne metody wspierania odporności, świadome odżywianie i szeroko pojęty zdrowy styl życia Dzieci oraz całej Rodziny.
Zapisując się do Newslettera zgadzasz się, aby otrzymywać wiadomości o nowościach, produktach i usługach związanych ze stroną odbrzuszka.pl. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.
Inne |
|
Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii. | |
Niezbędne |
Niezbędne |
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo. | |
Reklamowe |
|
Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam. | |
Analityczne |
|
Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp. | |
Funkcjonalne |
|
Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich. | |
Wydajnościowe |
|
Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników. |
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.
16 odpowiedzi
Czy takie brownie można zrobić takze z kakao w takich proporcjach jak karob?
Można spróbować z taką samą ilością. Jednak kakao może dawać gorzki posmak, karob jest delikatniejszy. Ale powiem szczerze, że nie robiłam z kakao 😉
Tylko od czasu do czasu? Przecież to samo zdrowie.
Mój błąd, miałam co innego na myśli. Napisałam od czasu do czasu, bo nikt codziennie brownie nie je ?
A co zamiast maki migdałowej???;)
Kokosowa? ?
A co zamiast oleju kokosowego? 🙂
Masło klarowane? Choć nigdy nie robiłam takiej wersji 🙂
Jej. Dla mnie jednak to brownie było troszkę bez smaku?
Tzn może miałam za mało dojrzałe banany. Też unikamy słodkiego ale jednak następnym razem troszke zmodyfikuje i dodam miodu albo odrobinę ksylitolu bo tak to super 🙂
Warunkiem jest dodatek bardzo dojrzałych bananów. Następnym razem można dodać jednego więcej 😉
Czy z tego przepisu udadzą się babeczki ? ? Chciałabym zrobić jakieś „czekoladowe”, na które miłośnicy słodkości się skuszą, a ja nie będę się obawiała, że mój mały dorwał jedną 🙂
Powinny się udać! 🙂
Mam pytanie, czym zastąpić banany?? Córka nie może jeść. Czy mogą być np gruszki?? Jaka funkcje spełniają banany w tym ptzepisie
Banany pełnią funkcję słodziwa, spróbuj z gruszkami! 🙂
Witam, czy zamiast oleju kokosowego można dodać roztopione masło?
Masło ghee – będzie lepszym wyborem 🙂